Menu

Hoe wilt u uw woning isoleren?

Dakisolatie
Via het dak gaat vaak veel warme verloren. Laat daarom uw dak isoleren. Dat zorgt voor een flinke besparing. Zeker als u ook een slaapkamers boven of de zolder verwarmt. Omdat u veel bespaard door een goed geïsoleerd dak, verdient u de investering snel terug. En reken maar dat uw veel fijner woont en slaapt in de lekkere warme kamers. Trouwens, in de zomer is het juist weer koeler in huis, de isolatie houdt de warmte buiten.

Vloerisolatie
Als u vloer goed geïsoleerd is merkt u meteen het verschil. Het voelt prettig warm aan. En u hoeft minder hard te stoken, dat merkt u dan weer in de energierekening! We kunnen de vloer op verschillende manieren isoleren. Wat we kiezen hangt van verschillende dingen af. Zoals de bereikbaarheid van de kruipruimte en welke vloer u heeft.  Bij alle vloerisolaties gebruiken we bodemfolie. Het zorgt ervoor dat de warmte van uw huiskamer niet meer via de vloer verdwijnt en dat het vocht niet naar binnen komt.

Spouwisolatie
Het is ook aan te raden om uw spouwmuren te laten isoleren. Dat doen we door de holle ruimte tussen de binnen- en de buitenmuur op te vullen met isolatiemateriaal. Het gevolg is dat temperatuurwisselingen van buiten veel minder invloed hebben op het binnenklimaat.  Deze klus kan worden uitgevoerd zodat u achteraf nauwelijks iets ziet van de aanpassing. Benieuwd hoe wij te werk gaan en wat u kunt besparen? Neem contact met ons op en bespreek uw idee.

Isolerende beglazing
Via de ruiten kan ongemerkt veel kou het huis binnendringen. Gelukkig zijn er veel soorten beglazing met isolerende werking. Zoals triple glas of HR*** isolatieglas. Deze beglazing maakt het mogelijk om volop te kunnen genieten van veel daglicht zonder te veel te betalen voor de energie. Vraag ons naar de mogelijkheden om uw ruiten te vervangen zodat u hier ook op kunt besparen.

TONZONTonzon Vloerislotatie
Het isolatiemateriaal wat wij gebruiken is zo isolerend als een flexibelele thermosfles.

Tonzon Vloerisolatie

Isoleren levert u veel op!

  • De waarde van uw huis stijgt
  • Besparing op stookkosten
  • Meer wooncomfort
  • Beter voor het klimaat
  • Minder tocht en vocht

Zien wat isoleren kost en bespaard? Bereken het direct en ontdek of u in aanmerking komt voor subsidie!

Energie besparen doe je nu!