Menu

Stark Bouw, dé ervaren partner voor uw verbouwing

Aanbouw terrasWoonwensen realiseren
Uw woonwens of uw gezinssamenstelling verandert. Daarom overweegt u een verandering of verbouwing van uw woning. Wilt u een serre, extra grote huiskamer of uw keuken uitbouwen? Of is uw badkamer toe aan een renovatie? Stark Bouw is specialist in particuliere verbouwingen. Wij hechten veel waarde aan het beperken van de overlast van de bouw op het gezinsleven. Wij zijn ons bewust dat wij letterlijk bij u over de vloer komen en passen ons op uw situatie aan. In elk geval blijft de rommel en de verbouwingstijd altijd tot een minimum beperkt. Wel zo fijn want begrijpen dat u zo snel mogelijk wilt genieten van de verbetering van uw huis. 

Thuis blijven wonen
Tegenwoordig willen veel ouderen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dan is het verstandig om uw woning bijtijds aan te passen op veranderende omstandigheden. Kunt u te zijner tijd met een rolstoel het toilet bereiken? Kan er eventueel een bed in de kamer worden geplaatst? Dit zijn aspecten die wij vaak met eenvoudige aanpassingen kunnen realiseren. Wij egaliseren vloeren, verbouwen badkamers en toiletruimtes. Of we denken mee over een verbouwing zodat de slaapkamer op de begane grond komt. Wilt u advies wat in uw woning mogelijk is? Bel ons en wij maken graag tijd voor een kosteloze bezichtiging.

Leefcomfort tijdens verbouwing
Bij een aanbouw of uitbouw van uw woning zorgen wij dat uw leefcomfort nauwelijks wordt verstoord door een open dak of weggebroken muur: in bijna alle gevallen zorgen we dat uw huis binnen één dag weer water- en winddicht is. De sleutel ligt in de voorbereidingen die wij treffen op onze eigen locatie. Denk bijvoorbeeld aan het maken van prefab wanden of daken. Het plaatsen en bevestigen kan dan in één dag geregeld worden doordat wij deze van tevoren precies op maat maken. 

Kelders en dakopbouw

Badkamer designAanschaffen kwaliteitsmaterialen
In veel gevallen moeten nieuwe materialen en producten worden aangeschaft. Dat kan variëren van nieuwe kranen tot inbouwapparatuur en van vloerverwarming tot kozijnen. Stark Bouw adviseert u nadrukkelijk om dit vooraf met ons te bespreken. Wij beschikken over betrouwbare samenwerkingen met leveranciers die garant staan voor de kwaliteit die voor u het meest geschikt is. Dat zorgt voor realistische verwachtingen voor alle partijen. Enerzijds omdat wij de producten en materialen moeten verwerken. Anderzijds omdat u natuurlijk eindgebruiker bent. Die tevredenheid bij iedereen heeft onze hoogste prioriteit. Neem contact met ons op om te overleggen wat voor uw project nodig is.