Menu

Kelder of dakopbouw: een complete extra woonlaag

Kelder of opbouwUw woning uitbreiden in de hoogte of in de diepte? Aantrekkelijk, een extra woonlaag biedt verrassend veel extra ruimte. U kunt een zwembad of parkeergarage aanleggen onder uw huis. Of een tuinkamer maken op het dak van uw woning, compleet met terras en jacuzzi als u wilt. Maar is uw locatie geschikt? Kan de fundering dat aan?

Dergelijke verbouwingen vragen om specialistische kennis. Deze expertise levert Stark Bouw. Het is onze focus om te zorgen dat uw woning binnen één dag waterdicht is. Doordat wij tot in detail alles voorbereiden lukt ons dit ook bijna alle gevallen. En daar zijn we trots op!

Kelder (onder bestaande woning)
Het aanleggen van een kelder onder een bestaande woning is een secuur werk. We maken een zorgvuldig plan van aanpak waarbij de constructieberekeningen een belangrijk onderdeel zijn. Het is belangrijk dat de bestaande bouw in tact blijft terwijl rondom wordt gegraven, gestort en gefundeerd. Dit is ons op het lijf geschreven. Vanzelfsprekend is dit altijd een maatwerkproject. Wij zijn ervaren in alle mogelijkheden, of het nu gaat om een prefab kelders tot een traditioneel gebouwde kelder.

Dakopbouw
Als u meer kamers boven wilt maken of uw zolder gaat verbouwen kunt u een extra woonlaag overwegen. Zorgvuldige inspectie van de bestaande bouw en de fundering is noodzakelijk. Wij werken als het kan met prefab materialen. Hierbij adviseren we graag de meest duurzame en onderhoudsarme optie. Wij streven er altijd naar dat uw woning in één dag weer water- en winddicht is. Zo wordt uw leefcomfort minimaal onderbroken tijdens de verbouwing.

Kelder naast woningWij durven!
Wij durven elke verandering van bestaande bouw aan. Voor iedere situatie weten wij de oplossing. Benieuwd naar de realisatie van uw wens en een indicatie van de kosten? Neem contact op en bespreek uw plan met ons.