Menu

Ons bedrijf

Wij, Frank Stark en Martijn van der Slikke, zijn eigenaars van Stark Bouw. Met dit bouwbedrijf werken wij al ruim 25 jaar aan het bouwen van een thuis. Vanzelfsprekend hebben we veel ervaring met de degelijke bouw van vroeger. Door te blijven innoveren beschikken we natuurlijk ook over kennis van de nieuwste bouwtechnieken. Deze combinatie zorgt voor absolute kwaliteit.

BOUWGARANT

Wij dragen het BouwGarant keurmerk. Hiermee bent u verzekerd dat wij een betrouwbare en gekwalificeerde aannemer zijn. Dankzij dit keurmerk bent u beschermd tegen financiële risico's. Ook wordt uw project gegarandeerd afgerond, zelfs bij een eventueel faillissement. Indien nodig helpt BouwGarant u bij eventuele klachten en geschillen. Lees alle voordelen van het BouwGarant keurmerk op de website.

Naar Bouwgarant

BOUWEND NEDERLAND

Wij streven naar verdere professionalisering van de bouwsector. Daarom zijn wij lid van Bouwend Nederland. Dankzij ons lidmaatschap worden de belangen van bouwsector landelijk behartigt. Ook worden wij ondersteund met kennis en programma’s op maat. Meer nieuws en informatie over de activiteiten van Bouwend Nederland is te vinden op de website.

Bouwend Nederland

ERKEND LEERBEDRIJF

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Wij zijn gecertificeerd leermeester voor de volgende opleidingen:
Assistent bouwen, wonen en onderhoud
niveau 1
Timmerman niveau 2
Allround timmerman niveau 3
Middenkaderfunctionaris Bouw niveau 4
Meer informatie over ons als leerbedrijf vind je op Stagemarkt.nl.

Naar Stagemarkt

'Bij Stark Bouw werken we met hoofd, hart en handen."

Stichting Kimon

Stark Bouw is maatschappelijke betrokken. Daarom doneren wij aan Stichting Kimon. Dit is een hulporganisatie voor kinderen in andere landen die in zware omstandigheden moeten overleven. Bezoek de website en lees meer de actuele (bouw-)projecten.

Persoonlijk betrokken

Elke samenwerking baseren wij op een persoonlijke band. Gunnen en vertrouwen, dat is ons uitgangspunt. Of het nu gaat om onze klanten, onze stagiairs of ons netwerk van zzp'ers. Daarom maken wij graag een afspraak om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Waarmee mogen wij u van dienst zijn? Kom in contact

AANNEMER DIE BIJ U PAST

De meeste mensen bouwen en verbouwen maar een paar keer in hun leven. Daarom is het belangrijk om een aannemersbedrijf te kiezen dat bij u past. Wilt u binnen- of buitenshuis verbouwen? Of uw woning uitbreiden met een uitbouw/aanbouw? Stark Bouw is u graag van dienst bij uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie en het isoleren van uw woning. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van een kelder of dakopbouw.

UW WOONCOMFORT VOOROP

Wij besteden veel aandacht aan uw belangen. Hierbij staan uw wooncomfort, de beoogde kwaliteit en uw budget voorop. Daarom nemen we vooraf het uitgewerkte plan met u door, afgestemd op uw doel. Dit zorgt voor een soepel en voorspoedig verloop van het bouwproject bij alle partijen. Ook prettig en zeker niet onbelangrijk: het voorkomt onnodig meerwerk gedurende het traject. Is dat wat u zoekt?