Menu

Stark Bouw, dé ervaren aannemer voor nieuwbouw

NieuwbouwUw woongenot centraal 
Wij realiseren in nauwe samenwerking met u de meest uiteenlopende woonwensen. Uw wens staat bij ons steeds centraal, want het gaat uiteindelijk om uw woongenot. Samen met u maken wij van uw ideeën dé woning die bij u past. De praktijk heeft ons geleerd: een goed persoonlijk contact tussen u en ons, is de basis voor een succesvol project. In nauw en gezamenlijk overleg stellen wij een overzicht van eisen en wensen op. Vervolgens vertalen wij dat vanuit onze expertise naar een concreet bouwplan.

Oog voor detail
Wij zijn doortastend, hebben kennis van zaken en oog voor detail. Wij leveren kwaliteit, zijn flexibel en maken heldere afspraken. Wij zijn trots op ons stabiele netwerk van experts. Samen met hen delen we de liefde voor de bouw, onze drive en kennis. Met elkaar bouwen wij dagelijks hard aan de realisatie van uw bouwproject.

Van plan naar project
Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we precies de juiste voorbereidingen te treffen om uw project op te leveren binnen de afgesproken prijs en tijd. Wist u dat wij een nieuw gebouwd huis kant en klaar kunnen opleveren binnen twee maanden? Neem contact met ons op om kennis te maken. Samen maken wij van uw plan een project!

Oplevering
Voor ons is een project pas geslaagd wanneer we zeker weten dat u helemaal tevreden bent.